Add•Cademi

/Add•Cademi
Add•Cademi2018-03-11T23:05:51+00:00

Add•Cademi: Få den viden, der bringer jer stærke ind i fremtiden


  • Kunne bevidsthed og træning af dine styrker gøre dig til en bedre leder? Den slags, dine medarbejdere ville vælge?

  • Eller jeres team til et superstærkt samarbejdende og højtydende team?

  • Hvad med jer som lederteam – arbejder I som et stærkt team, der skaber fælles kurs og commitment via åbenhed, ærlighed og fokus på hinandens styrker?


Minimal teori, masser af praktiske værktøjer

– lige til at bruge i hverdagen


Fælles for åbne uddannelser og interne forløb er, at de handler om Relationer & Resultater. Formålet er at give dig en forståelse af dig selv, dine styrker og dine handlinger i samarbejdet med andre. Hvad enten du er leder, eller du er medlem af et team (sommetider er du begge dele).

Når vi kender opgaven og hvad vi vil opnå, så handler det om at bruge os selv til fællesskabets bedste. Det lyder enkelt, og det er det også – når bare man har samme fokus og et fælles sprog.

Værktøjerne, AddRelation bruger, er udvalgt, så du får et minimum af teori og rigtigt meget input til at bruge dem i praksis. For det er jo dér, det rykker noget! Ikke på skolebænken. Ikke i teorien. Ikke i tanken om det. Men når du gør det!


Fokus i AddRelation er “hands on”-læring. Du får viden og værktøjer – og så skal du gøre tingene.

Øve dig. Fejle. Lære. Gøre det igen. Og få succes med den (selv)ledelse, der giver de bedste resultater. Det gælder for ledere, og det gælder for teams.

Ændring af tanker og handlinger kræver bevidst træning. Det er dét, jeg hjælper med

Kontakt mig på tanja@addrelation.dk eller ring til mig på 4691 8998. Lad os finde ud, hvilket udbytte ændringer kan give JER

Addrelation

Vi skaber forståelse for, hvem du er - og hvorfor du virker, som du gør. Også på andre. Og forståelse for, hvorfor de andre virker, som de gør. Også på dig. Vi lærer dig at forstå og bruge forskellighederne hos mennesker - så de skaber værdi, egen motivation og fremdrift til fællesskabets bedste. Kort sagt: Vi lærer dig en helt ny måde at tænke samarbejde på - når du tør gå ind i processen og stille dig åben, modig og autentisk.

Tilmeld dig nyhedsbrevet AddThoughts

Er du medarbejder, leder og/eller en del af et team?

Er du interesseret i mennesker, adfærd og samarbejdsrelationer?       Så abonnér på nyhedsbrevet Add•Thoughts, og få input til at skabe større Resultater via dine Relationer.

Du får konkrete værktøjer og input til små forandringer, der kan gøre en    stor forskel i din dagligdag og påvirkning af andre.

Tilmeld dig her