Cookie- og privatlivspolitik

/Cookie- og privatlivspolitik
Cookie- og privatlivspolitik 2018-06-29T13:12:37+00:00

COOKIE – og PRIVATLIVSPOLITIK

Når du interagerer med AddRelation, kan du være helt tryg ved at bruge vores hjemmeside, facebookside og andre steder, du er i kontakt med AddRelation. Vi håndterer dine data med respekt for dit privatliv, og er vores ansvar bevidst i forhold til de oplysninger, du giver os. Vi behandler og opbevarer efter den til enhver tid gældende lovgivning. Det gjorde vi også før, nu har vi bare specificeret det for dig i denne persondatapolitik.

Når du klikker dig ind på AddRelations hjemmeside, indsamler vi, lige som de fleste andre hjemmesider, oplysninger om dig. Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles på vores hjemmeside, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.

Dataansvarlig og kontaktoplysninger:
AddRelation
Energivej 3
DK-4180 Sorø
E-mail: info@addrelation.dk
CVR 27836364

AddRelation indsamler oplysninger om dig på to måder:
– Ved at du selv afgiver oplysninger
– Ved brug af cookies

  1. Ved at du selv afgiver personoplysninger
    AddRelation beder om dine personlige og brugerrelaterede oplysninger, når du køber tjenester via vores hjemmeside eller tilmelder dig nyhedsbreve, konkurrencer m.v. Vi indsamler kun identificerbare personoplysninger, når du selv giver dem. Det handler om navn og e-mail, når tilmelder dig nyhedsbreve, samt adresse og telefonnummer, hvis du bestiller noget via hjemmesiden.

1.1. Hvad bruger vi personoplysninger til
De personoplysninger vi indsamler om dig, bruges udelukkende til at behandle dine forespørgsler og til at levere de services til dig, som du har markeret, at du ønsker.
Oplysningerne bliver ikke videregivet til tredjepart, medmindre du giver særskilt accept hertil.
Har du givet samtykke til at modtage direkte markedsføring med nyheder og tilbud m.v., kan vi også bruge dine oplysninger til at målrette den markedsføring du modtager via elektroniske medier.
Vi lagrer ikke persondata længere end tilladt ved lov og sletter persondata, når de ikke længere er nødvendige til ovennævnte formål.

1.2. Lagring af persondata
Personoplysningerne lagres hos vores databehandler, som opbevarer og behandler persondata på vores vegne i henhold til denne privatlivspolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata. Hvis vi videregiver dine persondata til samarbejdspartnere i Danmark eller i tredjelande, sikrer vi os altid, at deres niveau for persondatabeskyttelse passer til de krav, vi har opstillet i denne privatlivspolitik og som følger af gældende lovgivning.

1.3. Samkøring af data
Vi samkører ikke data med andre medier eller laver nogen analyse af din færden på hverken vores hjemmeside eller andre digitale platforme, heller ikke AddRelations egne.

1.4. Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, på computere med begrænset adgang, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

1.5. Ændringer i behandlingen af personoplysninger
Internettets hastige udvikling betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “senest opdateret” øverst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer af denne persondatapolitik, giver vi dig besked.

1.6. Kontakt
Du kan altid få udleveret den data, vi har om dig, og du har ret til at få alle personoplysninger om dig selv slettet. Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos AddRelation, kan du gå ind via linket i bunden af nyhedsmailen, eller du kan rette henvendelse på info@addrelation.dk. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

  1. Ved brug af cookies
    Første gang du besøger AddRelations hjemmeside modtager du automatisk en eller flere cookies. Du modtager endvidere cookies, når du foretager søgninger eller besøger undersider på hjemmesiden. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser (f.eks. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera eller lign.), og som registrerer dig som unik bruger. Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra – den pågældende hjemmeside kan med andre ord bruge en cookie til at huske information om dine præferencer.

2.1. Ved brug af cookies
Cookies er med til at fortælle AddRelation om dit besøg og din adfærd på hjemmesiden. For at fastlægge, hvem der besøger AddRelations hjemmeside, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. Her kan vi få informationer om, hvornår og hvor lang tid du besøger en hjemmeside, hvilke og hvor mange sektioner, artikler og andre produkter, du besøger, om din computer har besøgt os før, hvilken browser og styresystem du bruger, IP-numre, hvilke annoncer du ser osv. Med din tilladelse bruger vi den indsamlede information til at blive klogere på den markedsføring, vi kan give til dig.

2.2. Hvor længe opbevarer vi cookies
De cookies, der er sendt til dig, vil blive opbevaret på dit udstyr i et varierende antal måneder regnet fra sidste gang du var inde på en af AddRelations hjemmeside. Hver gang du genbesøger en hjemmeside, forlænges perioden. De pågældende cookies slettes automatisk efter deres udløb. Du kan nedenfor læse om, hvordan du kan slette cookies.

2.3. Hvordan undgår du cookies
Ønsker du ikke at acceptere cookies, kan du indstille din browser til automatisk at afvise cookies eller underrette dig, hver gang et websted anmoder om at gemme cookies. Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke ”F1” på din pc. Søg efter “cookies”.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

 

Addrelation

Vi skaber forståelse for, hvem du er - og hvorfor du virker, som du gør. Også på andre. Og forståelse for, hvorfor de andre virker, som de gør. Også på dig. Vi lærer dig at forstå og bruge forskellighederne hos mennesker - så de skaber værdi, egen motivation og fremdrift til fællesskabets bedste. Kort sagt: Vi lærer dig en helt ny måde at tænke samarbejde på - når du tør gå ind i processen og stille dig åben, modig og autentisk.

Tilmeld dig nyhedsbrevet AddThoughts

Er du medarbejder, leder og/eller en del af et team?

Er du interesseret i mennesker, adfærd og samarbejdsrelationer?       Så abonnér på nyhedsbrevet Add•Thoughts, og få input til at skabe større Resultater via dine Relationer.

Du får konkrete værktøjer og input til små forandringer, der kan gøre en    stor forskel i din dagligdag og påvirkning af andre.

Tilmeld dig her