Add•Tanja Dinsen

/Add•Tanja Dinsen
Add•Tanja Dinsen 2018-06-28T10:26:27+00:00

Hej, jeg er Tanja Dinsen. Jeg er konsulent, leder- og teamtræner og foredragsholder.

Jeg er fascineret af den menneskelige hjerne, og passioneret adfærds- og relationsudforsker. Den menneskelige psyke og alle dens facetter er det mest spændende, jeg ved, og jeg er altid i gang med at udforske ny viden, der kan gøre os klogere på hinanden, og give den videre, så den gør nytte.

Heldige mig – jeg lever af min passion

Jeg elsker mit job, hvor jeg deler ud af min viden, og hele tiden er involveret i studiet af mennesker i samarbejde – med alle deres forventninger, følelser og frustrationer. Og faglighed, forskellighed og fantastiskhed, som skal spille op til hinanden og danne den højtydende enhed, vi alle skal spille ind i for at skabe resultater.

Min mission er at udbrede forståelsen af styrken i forskelligheder, så vi kan se dem hos os selv og hinanden, og bruge dem aktivt i dagligdagens opgaveløsninger, uanset hvilken sammenhæng vi indgår i.

Det jeg skaber

Jeg har kommer fra to stillinger som HR-chef, og har nu været selvstændig konsulent i 16 år. I den tid har jeg været bagkvinden for adskillige koncepter, bl.a. Trivselslederuddannelsen, Brainbuilding for ledere (som har udviklet sig til det nuværende Brainbuilding for ledere | Mit Lederskab) og Certificeret Trivselskonsulent. Ud over dette arbejder jeg p.t. med et udviklingskoncept, der understøtter overgangen til Scrum og agile organisationer for deres teams og ledere.

Ud over at være underviser virker jeg som konsulent og personlig træner for ledere og teams i Styrkefokuseret Resultatskabelse og og Team Creation – en metode til udmøntning af virksomhedens vision og strategi ved at binde den tæt til de styrker og kompetencer, ledere og medarbejdere i virksomheden skal bringe til udfoldelse i hverdagens opgaveløsning. Det er træning til virkeligheden, ikke i teorien.

HVAD ALTING DREJER SIG OM:  Sæt jeres styrker i spil, og spil hinanden stærke i hverdagen!

Igennem mange års konsulentarbejde er det blevet tydeligt for mig, at uanset hvilke teorier eller værktøjer, som virksomheder vælger at arbejde med, så er der kun én faktor, der er afgørende for succes – nemlig den menneskelige. Har man ikke draget denne faktor ind i ligningen, må selv de bedste effektiviseringssystemer og udviklingsprocesser give fortabt. Derfor tager alt arbejde i AddRelation udgangspunkt i den enkeltes styrker og relationerne mellem mennesker.

Teorier og metoder virker ikke – det gør mennesker!

Det er relationer mellem mennesker, der skaber resultater! Der leder til succes og udvikling, eller til konflikter og tab af energi. Vi påvirker hinanden med det, vi tænker, siger og gør – meget mere end de fleste af os er bevidste om. Derfor er en del af AddRelations bidrag til virksomheder, ledere og teams at lære dem at tale om det væsentlige: Hvem de er, hvad de kan, hvad de skal – og hvorfor? Når det er på plads, så finder de rigtige mennesker med de rigtige kompetencer og viden ud af hvordan :-).

Addrelation

Vi skaber forståelse for, hvem du er - og hvorfor du virker, som du gør. Også på andre. Og forståelse for, hvorfor de andre virker, som de gør. Også på dig. Vi lærer dig at forstå og bruge forskellighederne hos mennesker - så de skaber værdi, egen motivation og fremdrift til fællesskabets bedste. Kort sagt: Vi lærer dig en helt ny måde at tænke samarbejde på - når du tør gå ind i processen og stille dig åben, modig og autentisk.

Tilmeld dig nyhedsbrevet AddThoughts

Er du medarbejder, leder og/eller en del af et team?

Er du interesseret i mennesker, adfærd og samarbejdsrelationer?       Så abonnér på nyhedsbrevet Add•Thoughts, og få input til at skabe større Resultater via dine Relationer.

Du får konkrete værktøjer og input til små forandringer, der kan gøre en    stor forskel i din dagligdag og påvirkning af andre.

Tilmeld dig her