Mere om AddRelation

//Mere om AddRelation
Mere om AddRelation 2018-03-11T16:52:49+00:00

LÆR & GIV DET VIDERE! 

“Vi er alle sammen blevet til noget, fordi nogen har hjulpet os på vej – det skal vi give tilbage.”

Mads Øvlisen,

 

Hver eneste gang, jeg kan bibringe et menneske noget, som gør en positiv forskel i deres relationer og de resultater, de kan skabe i samværet med andre mennesker, har jeg bidraget til at gøre verden til et lidt bedre sted at være. 

Jeg har studeret måden, vi virker på over for andre mennesker i 20 år, og underviser ledere i at skabe nye resultater via “personafhængig adfærd”. Dvs.: Vid, hvem du har med at gøre, og tilpas din adfærd og kommunikation – så får du de resultater, du ønsker.

Jeg er imponeret over, hvor meget vi kan opnå ved at “skabe os bevidst”, og samtidig dybt ydmyg over for den påvirkning, vi kan øve på andre mennesker, når vi kender “grebene” – viden og værktøjer. Det er en balance mellem målstyring og manipulation at kende til mennesker, og derfor er etik, moral og kendskab til egne skyggesider og motiver en del af min undervisning og træning af ledere. 

Jeg elsker at lære nyt, er hele tiden på en rejse i viden og læring – og alt, hvad jeg lærer og ved, ønsker jeg at give videre til mine kunder. Jeg kombinerer viden om mega trends, der definerer fremtidens nødvendige kompetencer, med viden fra en lang række praktiske og psykologiske værktøjer, og giver det videre i de doser, den enkelte leder, ledergruppe eller team har brug.

Du er en schweizerkniv

Ved at kigge på dig selv som en schweizerkniv lærer du en helt ny måde at tænke samarbejde på! Det handler bare om at slibe knivene og vide, hvilken en man skal bruge til hvad!

Når du tør gå ind i denne proces og stiller dig åben, modig og autentisk, så sker der noget helt vildt forunderligt med dine relationer. Og de resultater, som du kan skabe sammen med andre.

2018-07-05T13:41:45+00:00

Min filosofi

Min filosofi er enkel: Kend styrken i jeres forskelligheder, og brug dem bevidst til at spille hinanden stærke i hverdagens opgaveløsning! Jo bedre du bliver til at give depechen videre på en måde, [...]

2018-07-05T13:42:54+00:00

Vision og Mission

VISION At være kendt for at skabe modige og stærke ledere ved at give dem bevidsthed og kompetencer i EQ og praktisk anvendelig personlighedsbestemt adfærd At sætte relationsbaseret ledelse på dagsordenen i lederudvikling. At [...]

Addrelation

Vi skaber forståelse for, hvem du er - og hvorfor du virker, som du gør. Også på andre. Og forståelse for, hvorfor de andre virker, som de gør. Også på dig. Vi lærer dig at forstå og bruge forskellighederne hos mennesker - så de skaber værdi, egen motivation og fremdrift til fællesskabets bedste. Kort sagt: Vi lærer dig en helt ny måde at tænke samarbejde på - når du tør gå ind i processen og stille dig åben, modig og autentisk.

Tilmeld dig nyhedsbrevet AddThoughts

Er du medarbejder, leder og/eller en del af et team?

Er du interesseret i mennesker, adfærd og samarbejdsrelationer?       Så abonnér på nyhedsbrevet Add•Thoughts, og få input til at skabe større Resultater via dine Relationer.

Du får konkrete værktøjer og input til små forandringer, der kan gøre en    stor forskel i din dagligdag og påvirkning af andre.

Tilmeld dig her