Du kan ikke spille en symfoni alene

//Du kan ikke spille en symfoni alene
Du kan ikke spille en symfoni alene2018-07-05T13:56:28+00:00

Project Description

RESULTATER  =  bevidstheden om relationerne mellem jer + viljen til at italesætte og arbejde med dem! 

En faktor, der ofte ikke bliver medtaget, når vi sætter medarbejdere sammen i teams, eller rekrutterer nye medarbejdere til teamet.

Faktisk ser jeg i 9 ud af 10 tilfælde, at man sammensætter teams på basis af faglige kompetencer, erfaring og status. Og helt udelader at overveje, hvordan disse mennesker bevidst og ubevidst vil bidrage til, at teamet bliver en succesVi tænker: ”De er dygtige, de skal nok få det til at fungere”. Og måske også: ”De er jo voksne og kompetente mennesker, så selvfølgelig kan de få det til at fungere”. Og så er det, at vi sommetider bliver så overraskede…

Der er lige så mange måder at være motiveret af samarbejde, som der er mennesker i teamet

,

Et teams succes afhænger ikke (alene) af medlemmernes viden og erfaring, men lige så meget om deres personlige styrker i forhold til at skabe resultater i samarbejde. At tage denne faktor med i ledelsen af teamet og samarbejdet i det er afgørende for, om teamet bliver et Dream Team eller et Mean Team.

Er du leder, fordi du er fagligt dygtig – eller fordi du er god til mennesker og at få dem til at skabe resultater sammen?

Hvilken leder vil du helst være? Og have selv?

,

Særligt når vi kigger på lederteams, er der ofte (alt for) stærkt fokus på kompetencer og erfaring, når der rekrutteres til en stilling på direktionsniveau. Men ofte ikke fokus på, hvordan denne kompetente og erfarne person arbejder som en del af et team, og hvor kompetent han/hun er til at spille sine kolleger stærke.
Resultatet udebliver ikke: Medarbejderne oplever en ledergruppe med forskellige holdninger, inkonsistent kommunikation og silotænkning. I stedet for at fremstå som det stærke, visionære og konsensusskabende lederteam, som I kunne være…

Din adfærd er ikke altid det bidrag, teamet har mest brug for

Vi sætter fokus på villigheden til at spille andre stærke, når vi arbejder med:

  • Dream Team eller Mean Team – er jeres teams selvkørende, effektive og højtydende – eller er der plads til forbedring? On the job-udvikling, mens teamet arbejder | Teamcoaching og teamleder-sparring

  • Det styrkebaserede team – afdæk de personlige, naturlige styrker hos teamets medlemmer og sæt dem i spil i hverdagen. Forskellige opgaver kræver sit | Sæt det rigtige hold til opgaven.

  • Det stærke, samarbejdede lederteam – sådan skaber I jeres eget Dream Team | Lederteamet, som er rollemodeller for medarbejderne

  • Fra gruppe til team – lær de 6 faser i Team Creation-modellen og skab det stærke, samarbejdende, succesrige team

Hvordan bliver I et højtydende team, der sætter spiller hinanden stærkere - hver dag?

Erkend og beskriv jeres problemer - og søg hjælp! Det er nemmere at gøre noget ved, end du tror

Skab resultater hurtigere og bedre

Lad os tage en snak om, hvor I står nu, og hvad I kan gøre for at blive et stærkt og succesrigt team.

Ring til mig på 4691 8998 eller skriv til mig på tanja@addrelation.dk

Addrelation

Vi skaber forståelse for, hvem du er - og hvorfor du virker, som du gør. Også på andre. Og forståelse for, hvorfor de andre virker, som de gør. Også på dig. Vi lærer dig at forstå og bruge forskellighederne hos mennesker - så de skaber værdi, egen motivation og fremdrift til fællesskabets bedste. Kort sagt: Vi lærer dig en helt ny måde at tænke samarbejde på - når du tør gå ind i processen og stille dig åben, modig og autentisk.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu!

close-link
TILMELD NYHEDSBREV