Add•Leadership

/Add•Leadership
Add•Leadership 2018-04-25T16:33:40+00:00

Stærke ledere er de fyrtårne, vi tiltror at føre os ind i fremtiden


   

Kendetegn for en stærk leder

  • Stærke ledere er modige mennesker. De tør være følelsesmæssigt ærlige, over for sig selv og over for andre. Tør være sig selv. Og sig selv bekendt. Det kan være hårdt, og det kan være sårbart. Men det giver den urokkelige styrke ved at være autentisk, som mennesker tiltrækkes af, respekterer og vil følge.

  • Stærke ledere er bevidste om deres indre ild. Hvad der driver dem – deres Why. De er drevet af et formål, der rækker ud over dem selv, og tiltrækker og inddrager andre. Stærke ledere er helhedsorienterede og inspirerende i deres syn på mennesker og muligheder.

  • Stærke ledere er autentiske mennesker. Mennesker, som ønsker at lede med de styrker og talenter, de har – og som er bevidste om at omgive sig med mennesker, som er stærke på andre områder. Og ønsker at sætte disse styrker i spil, lige så meget som deres egne.

  • Stærke ledere ønsker at være en rollemodel for sine medarbejdere. De reflekterer over og søger feedback på sin adfærd og sine resultater, og er hver dag bevidste om at blive lidt bedre. Og gør det samme muligt for deres medarbejdere.

Jeg har undervist  og trænet ledere i 20 år. I udvikling af deres faglighed, deres menneskelige kompetencer og deres evne til at lede og udvikle andre.

Den erfaring stiller jeg også til din rådighed.

Læs om Skræddersyet personlig lederudvikling her

Hvad er dine udfordringer som leder?

Med din erfaring og min erfaring i bagagen skal vi hurtigt få klaret dem!

Du skal kunne se resultater efter hver session!

Kontakt mig på 4691 8998 eller tanja@addrelation.dk og fortæl, hvad du har brug for at skarpere til.

Som din personlige træningspartner er din udfordring min udfordring!

Addrelation

Vi skaber forståelse for, hvem du er - og hvorfor du virker, som du gør. Også på andre. Og forståelse for, hvorfor de andre virker, som de gør. Også på dig. Vi lærer dig at forstå og bruge forskellighederne hos mennesker - så de skaber værdi, egen motivation og fremdrift til fællesskabets bedste. Kort sagt: Vi lærer dig en helt ny måde at tænke samarbejde på - når du tør gå ind i processen og stille dig åben, modig og autentisk.

Tilmeld dig nyhedsbrevet AddThoughts

Er du medarbejder, leder og/eller en del af et team?

Er du interesseret i mennesker, adfærd og samarbejdsrelationer?       Så abonnér på nyhedsbrevet Add•Thoughts, og få input til at skabe større Resultater via dine Relationer.

Du får konkrete værktøjer og input til små forandringer, der kan gøre en    stor forskel i din dagligdag og påvirkning af andre.

Tilmeld dig her


Er du leder?

Oplever du situationer, hvor det er svært at komme igennem med det, du gerne vil opnå? (fx til medarbejdere, i ledergruppen, i forhandlinger, i konflikter eller lign.)

Så giv dig selv muligheden for at få en personlig ledertræner!

Skriv til mig

og få en halv times gratis sparring (værdi 625 kr.) på telefon eller mail, efter eget ønske. 

Du får konkrete værktøjer og input, som du kan gå lige hjem og bruge, og skabe den påvirkning, du ønsker.