Add•TeamResults

/Add•TeamResults
Add•TeamResults 2018-03-11T19:13:12+00:00

Din indsats er kun det værd, som dit team vurderer den til.

Tør I tale højt om det?


   

  • RELATIONER ER AFGØRENDE FOR SUCCES!

    Det er vores fokus, når vi arbejder sammen om at udvikle jer som team. Med udgangspunkt i den opgave, I er samlet for at løse

  • RESULTATER ER MÅLET!

    Teaming er vejen til målet

   

Fungerer jeres team 100% - eller kunne det blive bedre?

Skal vi hjælpes ad med at fintune det til optimal performance?

6 trin fører dit team fra Teen Team til Dream Team

Lad mig præsentere de 6 trin til Teamsucces for dig og vise, hvordan nogle få workshops kan hjælpe dit team til at øge jeres samarbejde og resultater.

Kontakt mig på 4691 8998 eller tanja@addrelation.dk

Addrelation

Vi skaber forståelse for, hvem du er - og hvorfor du virker, som du gør. Også på andre. Og forståelse for, hvorfor de andre virker, som de gør. Også på dig. Vi lærer dig at forstå og bruge forskellighederne hos mennesker - så de skaber værdi, egen motivation og fremdrift til fællesskabets bedste. Kort sagt: Vi lærer dig en helt ny måde at tænke samarbejde på - når du tør gå ind i processen og stille dig åben, modig og autentisk.

Tilmeld dig nyhedsbrevet AddThoughts

Er du medarbejder, leder og/eller en del af et team?

Er du interesseret i mennesker, adfærd og samarbejdsrelationer?       Så abonnér på nyhedsbrevet Add•Thoughts, og få input til at skabe større Resultater via dine Relationer.

Du får konkrete værktøjer og input til små forandringer, der kan gøre en    stor forskel i din dagligdag og påvirkning af andre.

Tilmeld dig her