Add•TeamPower

/Add•TeamPower
Add•TeamPower2018-08-08T11:57:55+00:00

Spil hinanden stærke i hverdagens opgaveløsning!

Så bliver både resultaterne og arbejdsglæden størreRESULTATER ER MÅLET!  OG RELATIONER ER AFGØRENDE FOR SUCCES!

Bliv et højtydende team med Team Power!

Stærke teams er mennesker, der arbejder for, at 2+2 giver mere end 4. Som VED, at de ved at have kendskab til hinanden, og tillid til hinanden, kan opnå mere sammen tilsammen end hver for sig. Også selv om det er både svært og hårdt indimellem.

De ved også, at godt samarbejde kommer ikke af sig selv. Det skal vores forskelligheder i personlighed, holdninger, arbejdskultur, baggrund og adfærd nok sørge for. Derfor kræver det fokus og vilje at skabe de bedste resultater i det arbejdsmæssige fællesskab.

”The people you like the least
are the people you need the most!”

Vi skaber IKKE bedre resultater og færre konflikter ved at fylde vores teams og virksomheder med mennesker, der ligner hinanden! Det virker bare som en god idé. Fordi det ser ud som om, det er nemmere. 

Men mennesker ER og SKAL VÆRE forskellige! Deri ligger ganske vist et indbygget potentiale for konflikt, ja. Men også et potentiale for at skabe utroligt gode og store resultater, når vi kan forstå og synliggøre styrken i forskellighederne og kanalisere det ind i det fælles mål. Det giver succes. Og følelsen af succes har det altså med at avle succes!

Når vi skaber forståelse for måden, vi selv og vores kolleger tænker forskelligt, motiveres af noget forskelligt, arbejder forskelligt,og ønsker noget forskelligt af vores arbejdsliv og kolleger, så kan vi bedre rumme forskellighederne. Og tilgå dem med positiv nysgerrighed.

Og når vi får et fælles sprog for forskellighederne, fx med Belbins Teamstyrkeroller, så bliver samarbejdet pludselig langt mere glidende, spændstigt, energifyldt og motiverende. For nu VED vi jo, at vi er på samme side, selv om vi er uenige. Og at vi alle ønsker at bidrage til det samme, nemlig Fælles succes. Vi har bare forskellige tilgange til det. Men det kan vi snakke om. For med et sprog for den adfærd og motivation, vi ser demonstreret, bliver snakken konstruktiv, rettet mod det fælles mål og den nødvendige adfærd og fordeling af opgaver. Slut med at gå efter personen – med forståelse og et fælles sprog kan vi gå efter bolden, og bruge hele spillebanen og alle vores talenter.

Er jeres opgaveløsning en stafet uden ordentlige afleveringer? Så taber I både moment og kampen til sidst

Lær, hvordan I skaber det stærke og samspillede team, der performer godt - hver gang

Kend jeres Teamrollestyrker i den fælles opgaveløsning

Gør jer selv til den stærkeste og mest resultatsikre udgave af jer selv i samarbejdet

Kontakt Tanja Dinsen  |  4691 8998  |   tanja@addrelation.dk

Addrelation

Vi skaber forståelse for, hvem du er - og hvorfor du virker, som du gør. Også på andre. Og forståelse for, hvorfor de andre virker, som de gør. Også på dig. Vi lærer dig at forstå og bruge forskellighederne hos mennesker - så de skaber værdi, egen motivation og fremdrift til fællesskabets bedste. Kort sagt: Vi lærer dig en helt ny måde at tænke samarbejde på - når du tør gå ind i processen og stille dig åben, modig og autentisk.

Tilmeld dig nyhedsbrevet AddThoughts

Er du medarbejder, leder og/eller en del af et team?

Er du interesseret i mennesker, adfærd og samarbejdsrelationer?       Så abonnér på nyhedsbrevet Add•Thoughts, og få input til at skabe større Resultater via dine Relationer.

Du får konkrete værktøjer og input til små forandringer, der kan gøre en    stor forskel i din dagligdag og påvirkning af andre.

Tilmeld dig her