Add•TeamPower

/Add•TeamPower
Add•TeamPower 2018-04-26T13:41:29+00:00

Spil hinanden stærke i hverdagens opgaveløsning!

Så bliver både resultaterne og arbejdsglæden størreGodt samarbejde kommer ikke af sig selv. Det skal vores forskelligheder i personlighed, holdninger, arbejdskultur, baggrund og adfærd nok sørge for. Det kræver fokus og vilje at skabe de bedste resultater i det arbejdsmæssige fællesskab.

Vi skaber IKKE bedre resultater og færre konflikter ved at fylde vores teams og virksomheder med mennesker, der ligner hinanden! Det virker bare som en god idé. Fordi det er nemmere. Folk, der ligner os selv, er jo så nemme at omgås…

”The people you like the least
are the people you need the most!”

Men mennesker ER og SKAL VÆRE forskellige! De tænker forskelligt, de motiveres af noget forskelligt, de arbejder forskelligt – og de ønsker noget forskelligt af deres arbejdsliv og kolleger.

Deri ligger et indbygget potentiale for konflikt, javist – sådan er det at være forskellige. Men også for utroligt gode og store resultater, når vi kan forstå og synliggøre styrken i forskellighederne og kanalisere det ind i det fælles mål. Det giver succes. – Og følelsen af succes har det altså med at avle succes!

Er jeres opgaveløsning en stafet uden ordentlige afleveringer? Så taber I både moment og kampen til sidst

Lær, hvordan I skaber det stærke og samspillede team, der performer godt - hver gang

Kend jeres Teamrollestyrker i den fælles opgaveløsning

Gør jer selv til den stærkeste og mest resultatsikre udgave af jer selv i samarbejdet

Kontakt Tanja Dinsen  |  4691 8998  |   tanja@addrelation.dk

Addrelation

Vi skaber forståelse for, hvem du er - og hvorfor du virker, som du gør. Også på andre. Og forståelse for, hvorfor de andre virker, som de gør. Også på dig. Vi lærer dig at forstå og bruge forskellighederne hos mennesker - så de skaber værdi, egen motivation og fremdrift til fællesskabets bedste. Kort sagt: Vi lærer dig en helt ny måde at tænke samarbejde på - når du tør gå ind i processen og stille dig åben, modig og autentisk.

Tilmeld dig nyhedsbrevet AddThoughts

Er du medarbejder, leder og/eller en del af et team?

Er du interesseret i mennesker, adfærd og samarbejdsrelationer?       Så abonnér på nyhedsbrevet Add•Thoughts, og få input til at skabe større Resultater via dine Relationer.

Du får konkrete værktøjer og input til små forandringer, der kan gøre en    stor forskel i din dagligdag og påvirkning af andre.

Tilmeld dig her