Add•Cademi2018-10-10T15:37:39+00:00

Add•Cademi: Få den viden, der bringer jer stærke ind i fremtiden

Når du ved, hvordan mennesker virker, kan du få mennesker til at virke!

Forudsætningen for at være en effektiv, klog og stærk leder er at kunne skabe følgeskab. Hos dine medarbejdere, kolleger, kunder og samarbejdspartnere. Det kræver, at du forstår, hvordan mennesker virker. Sådan helt grundlæggende.

Ved at kende hjernens spilleregler og virkemidler bliver du en klogere og bedre leder end de fleste.

Fokus i AddRelation er “hands on”-læring om, hvordan vi er indrettet, og hvordan du kan bruge den viden til at gøre hjernen til medspiller i din ledelse og samarbejde med andre. 

Du får viden og værktøjer – og så skal du træne. Og få succes. Det hjælper jeg dig med.

Minimal teori og masser af praktiske værktøjer – lige til at bruge i hverdagen

Åbne uddannelser og interne virksomhedsforløb

Alt handler om Relationer & Resultater. Fælles for åbne uddannelser og interne forløb er at give dig en større forståelse af dig selv, dine styrker og dine handlinger i samarbejdet med andre. Hvad enten du er leder eller medlem af et team (sommetider er du begge dele).

Vi skal bruge os selv til fællesskabets bedste. Det lyder enkelt, og det er det også – når man har viden om det, der er i spil, og et fælles sprog til at tale om det.

AddRelations værktøjer er udvalgt og udviklet, så du får et minimum af teori og maximum input til at bruge værktøjerne i praksis. For det er jo dér, det rykker noget! Ikke i teorien. Men når du gør det!

Ændring af tanker og handlinger kræver bevidst træning.

  • Kunne træning af din bevidsthed om hjernens virkemidler gøre dig til en bedre leder? Den slags, dine medarbejdere ville vælge, hvis de kunne bestemme selv?

  • Kunne bevidsthed og træning af jeres styrker gøre jeres team til et superstærkt samarbejdende og højtydende team?

  • Kunne bevidsthed om det, I ikke taler om i dag, gøre jer til et bedre lederteam? Der skaber fælles kurs og commitment via åbenhed, ærlighed og fokus på hinandens styrker?

Addrelation

Vi skaber forståelse for, hvem du er - og hvorfor du virker, som du gør. Også på andre. Og forståelse for, hvorfor de andre virker, som de gør. Også på dig. Vi lærer dig at forstå og bruge forskellighederne hos mennesker - så de skaber værdi, egen motivation og fremdrift til fællesskabets bedste. Kort sagt: Vi lærer dig en helt ny måde at tænke samarbejde på - når du tør gå ind i processen og stille dig åben, modig og autentisk.
Hvordan kan I blive endnu bedre?

ER I DEN STÆRKESTE UDGAVE AF JER SELV SOM VIRKSOMHED?

Lad os tage en snak om jeres
udfordringer og ønsker, og
hvordan jeg kan hjælpe!
KONTAKT MIG I DAG!
close-link
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu!

close-link
TILMELD NYHEDSBREV