ER I DEN STÆRKESTE UDGAVE AF JER SELV SOM VIRKSOMHED?

Kan jeg hjælpe dig og din virksomhed til bedre resultater?

Lad os tage en snak om jeres ønsker og udfordringer, og hvordan jeg kan hjælpe. Læs mere om AddRelations kernekompetencer og erfaring herunder.

Vækst, større arbejdsglæde og større bundlinje

”Udviklingsprocessen sammen med Tanja har givet os en langt mere effektiv og målrettet fælles virksomhed.

Vi er blevet flere medarbejdere, og vores bundlinje bliver bedre og bedre. Vi har nu et overskud, som vi er stolte af. Og år for år er vi blevet endnu bedre og mere stolte.

Selv om det er os selv, der laver arbejdet i hverdagen, så kan vi ubetinget sige, at alt dette ikke var sket uden samarbejdet med Tanja.
Og heldigvis er det ikke slut endnu”.

Anne Jensen, Administrationschef og daglig leder, PMH Systems A/S

STÆRKE LEDERE

I en verden, hvor hverdagener kompleks og uforudsigelig, har vi brug for fyrtårne og stærke rollemodeller i vores virksomheder. Ledere, som er stærkt funderet i deres styrker, som har bevidsthed om deres skyggesider og svagheder, og som besidder en evne til at skabe følgeskab ved at aktivere styrkerne og potentialet i sine medarbejdere og sig selv.

Jeg træner ledere i at lykkes via relationer. Jeg hjælper med at sætte spot på det, der former dine resultater som leder, og giver dig værktøjerne til at træne den nye adfærd on-the-job – i ord og handling.

STÆRKE TEAMS

Det er ikke det, du GØR, men det dit team oplever som dit BIDRAG til fællesskabet, der afgør om du er en ressource for dine kolleger.

Når vi sætter teamets behov først, nedbryder tabuerne om at tale om hinanden, og skaber et fælles sprog til at tale om adfærd og forventninger, så skaber vi en helt ny måde at sætte fokus på opgaverne, der skal løses, og teammotivationen til at gøre det.

Teamets udvikling kobles sammen med individernes udvikling, og spiller hinanden stærke i hverdagen.

SÆT STYRKERNE I SPIL

Ville du blive stemt hjem, hvis dine kolleger kunne? Eller er du den, de allerhelst vil have med på en øde ø?

Ofte ser vores kolleger os på en helt anden måde end det, vi tror, at vi viser.

Dine kolleger har for længst spottet dine styrker og dine svagheder, og kan se, hvad du er god til, trives med, og bidrager med på arbejdspladsen – så hvorfor ikke tale om det i det åbne og bruge den viden konstruktivt? Så kan I løse jeres opgaver og nå jeres resultater langt hurtigere og mere gnidningsfrit end I gør nu. – Og tilmed få mere arbejdsglæde oveni 🙂

HR BUSINESS: GØR “DET BLØDE” TIL EN GOD FORRETNING

Uanset om I er en lille eller større virksomhed har I brug for en HR Business Partner, der hjælper jer til udvikling ved at spotte og optimere det potentiale, der findes i virksomheden.

AddRelation kan fungere som en HR-ressource på deltid, hvad enten I har brug for udviklingsprojekter, et HR-system, eller rådgivning i forbindelse med HR-sager. Når I ved, hvad I ønsker for jeres virksomhed, så lægger vi HR-strategien sammen og sætter målene, og som HR-Partner faciliterer jeg implementeringen af de nødvendige tiltag.