Add•Leadership2018-10-10T15:02:49+00:00

Stærke ledere er de fyrtårne, vi tiltror at føre os ind i fremtiden

   

Jeg har undervist  og trænet ledere i 20 år. I udvikling af deres faglighed, deres menneskelige kompetencer og deres evne til at lede og udvikle andre.

Den erfaring stiller jeg også til din rådighed.

Læs om Skræddersyet personlig lederudvikling her

   

Kendetegn for en stærk leder

  • Stærke ledere ønsker at være en rollemodel for sine medarbejdere. De reflekterer over og søger feedback på sin adfærd og sine resultater, og er hver dag bevidste om at blive lidt bedre. Og gør det samme muligt for deres medarbejdere.

  • Stærke ledere er autentiske mennesker. Mennesker, som ønsker at lede med de styrker og talenter, de har – og som er bevidste om at omgive sig med mennesker, som er stærke på andre områder. Og ønsker at sætte disse styrker i spil, lige så meget som deres egne.

  • Stærke ledere er modige mennesker. De tør være følelsesmæssigt ærlige, over for sig selv og over for andre. Tør være sig selv. Og sig selv bekendt. Det kan være hårdt, og det kan være sårbart. Men det giver den urokkelige styrke ved at være autentisk, som mennesker tiltrækkes af, respekterer og vil følge.

  • Stærke ledere er bevidste om deres indre ild. Hvad der driver dem – deres Why. De er drevet af et formål, der rækker ud over dem selv, og tiltrækker og inddrager andre. Stærke ledere er helhedsorienterede og inspirerende i deres syn på mennesker og muligheder.

   

Hvad er dine udfordringer som leder?

VÆLG EN ERFAREN SPARRINGPARTNER OG LEDERTRÆNER

Du skal kunne se resultater efter hver session!

Kontakt mig på 4691 8998 eller tanja@addrelation.dk og fortæl, hvad du har brug for at blive skarpere til.

SOM DIN PERSONLIGE LEDERTRÆNER ER DIN UDFORDRING MIN UDFORDRING!

Addrelation

Vi skaber forståelse for, hvem du er - og hvorfor du virker, som du gør. Også på andre. Og forståelse for, hvorfor de andre virker, som de gør. Også på dig. Vi lærer dig at forstå og bruge forskellighederne hos mennesker - så de skaber værdi, egen motivation og fremdrift til fællesskabets bedste. Kort sagt: Vi lærer dig en helt ny måde at tænke samarbejde på - når du tør gå ind i processen og stille dig åben, modig og autentisk.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu!

close-link
TILMELD NYHEDSBREV