(En del af serien “Sådan bliver du en stjernespiller på jobbet”)

Ofte tror vi, at vi har styr på, hvad vi er gode til i et teamsamarbejde. Men lige så ofte viser det sig, at når vi spørger, så ser vores kolleger noget andet end det, vi selv tror er vores styrker.

At kende sine styrker i samarbejde kan give dig STORE fordele i din måde at skabe resultater sammen med andre. Og give jeres team helt nye måder at bruge hinandens evner effektivt. Vi kalder det “Teampower!” og har lavet et kursus i at lære jeres Styrkeroller at kende. Læs mere her.

I sidste nyhedsbrev fortalte jeg dig, hvad de 9 Styrkeroller i teamsamarbejde er, og hvorfor det er så vigtigt for jeres teams succes at kende dem (fik du ikke læst det, kan du læse det her).

I dette nyhedsbrev skriver jeg om de tre Handleroller. Hvis du genkendte dig selv i sidste nyhedsbrev som et “Handlingens menneske”, så får du her muligheden for at pejle dig ind på, hvad dit specifikke talent er i forhold til at få ting til at ske i teamet. Kan du genkende dig selv?

Læs hele nyhedsbrevet her

VIND ET STYRKE-SEMINAR!

Bemærk, at du i nyhedsbrevet finder en mulighed for at vinde et Styrkerolleseminar til dig og dine kolleger. Måske skulle du tjekke ud, om ikke du kender Handlerollerne allerede, og kan give et godt eksempel fra din hverdag?

Deltag på TEAMPOWER-kurset

Du kan i nyhedsbrevet også læse om det kursus, der har ændret arbejdsdagen for mange mennesker. Du kan også vælge at læse om kurset TEAMPOWER | Sæt styrkerne i spil! her.

I de kommende nyhedsbreve beskriver jeg de Teamstyrkeroller, vi er gode til at bidrage med – i større eller mindre grad.
Vi høres ved!  Tanja Dinsen
Venner på Facebook?
Venner på Facebook?
Skriv til mig
Skriv til mig
Besøg min website
Besøg min website
Skal vi linke op?
Skal vi linke op?
Copyright © 2016 AddRelation, All rights reserved.