(En del af serien: Sådan bliver du en stjernespiller på jobbet)

Desværre støder vi os ofte på Jante ude på arbejdspladserne.
Når jeg arbejder med teams og giver dem opgaven at fortælle, hvad de synes deres kolleger er virkeligt gode til – og relativt dårlige til – så kan jeg se forlegenheden og ubehaget, og jeg kan høre skraben af sko mod gulvet, og vantroen i deres stemmer. ”Skal vi sige det højt? Her i gruppen? Men det er da ikke rart at skulle udtale sig om de andre…”

Ikke? Men de fleste af os gør det jo. Bare ikke så struktureret. Og mest til et par af kollegerne af gangen – når personen i fokus ikke hører det. Vi ved det faktisk godt – så lad os da bruge den viden konstruktivt!

Her får du 3 sikre veje til at blive stjernespiller på holdet (sammen med dine kolleger).

Læs hele nyhedsbrevet her

Hvad tror du er DINE naturlige styrker i samarbejdet?

I de kommende nyhedsbreve beskriver jeg de Teamstyrkeroller, vi er gode til at bidrage med – i større eller mindre grad.

Vi høres ved!
Tanja Dinsen

Venner på Facebook?
Venner på Facebook?
Skriv til mig
Skriv til mig
Besøg min website
Besøg min website
Skal vi linke op?
Skal vi linke op?
Copyright © 2016 AddRelation, All rights reserved.