DIT NAVN   (please)

DIN E-MAIL  

DIT MOBIL-/TLF.NR.   (hvis vi skal snakke sammen)

Hvad er interessant for dig lige nu?

Det kræver mod at blive legendarisk

Det kræver gedigne b**ls at gå imod strømmen og gøre det, som de andre ikke har forstået endnu.

Men det er dén evne, der skal bringe jer ind i ligaen af fremtidens konkurrencedygtige og langtidssunde virksomheder.

Jeg lærer ledere og teams at tale om det væsentlige: Hvordan alting hænger sammen – også med fremtiden. I kommer til at mestre den særlige evne “Fremtidssans” og have både ild og is i maven over for fremtiden.

Jeg lover jer, at I bliver aldrig de samme efter sådan en proces! I bliver langt, langt bedre.

Er du interesseret i at være leder med et dybt kendskab til dig selv, at blive fremtidsparat og et fyrtårn for dine medarbejdere og din virksomhed, så er du kommet det rette sted! Så er der basis for et godt samarbejde mellem os.

Disclaimer

Evnen til at være et fyrtårn som leder kommer ikke af sig selv. Du skal ville det. Og være villig til at bruge tid på at træne nye måder at være leder på. Til gengæld vil du opleve den vildeste følelse af at kunne lede andre ind i fremtidens tænkning.

Jeg kan allerede sige nu, at der i samarbejdet med mig vil komme dage, hvor du vil være irriteret over det, du kommer til at høre og opdage hos dig selv. Og at det indimellem bliver hårdt at skulle tage livtag med dine gamle tankemønstre og din automatadfærd, og give slip på dem. Men intet forandres af at gøre det, du plejer. Det kræver vilje og stamina at lytte og lære, og træne det nye i dagligdagen. 

Hvis du leder efter et quickfix, så skal du kigge andre steder hen. Men hvis du ved, at du klar til en forandrings-PROCES for at blive større som leder, og du vil skabe den udgave af dig selv og de resultater, du drømmer om, så er vi et godt match. Så tag kontakt!