LEADER – A Way Of Life

Her får finder du tanker, tips, værktøjer og reflektioner over livet og at være leder i det

Livet er studie i menneskelig adfærd. En rejse, et eventyr. Og sommetider et mareridt. Men så må vi op på hesten og finde ridderen frem, som kan bekæmpe dragen. Og så også være prinsessen indimellem ;-).

Lad os følges lidt af vejen…Tag det, du kan bruge. Giv det videre, hvis du synes det er brugbart. Og tag del i debatten, så vi alle bliver beriget.

Hvem er giraffen, der gerne vil dele noget med dig?

Jeg har været HR-chef i store, internationale virksomheder og idérig konsulent i små, nystartede virksomheder.

De sidste 15 år har jeg haft min egen virksomhed, AddRelation, hvor jeg hjælper virksomheder og ledere med at få det bedste ud af sig selv og deres medarbejdere. Dvs. skabe vækst i virksomheder, mennesker og resultater.

En del af min virksomhed er AddRelation AddCademi, hvor jeg afholder lederuddannelser og lederudviklingsprogrammer.

Og så driver jeg AddLeadership, et netværk for ledere, der har fokus på udvikling og sparring, og vil lidt mere med deres lederskab.

Tanja Dinsen
Styrkefinder | Ressourceudvikler | Ledertræner

Jeg er passioneret nørdet fascineret af og nysgerrig på mennesker, deres hjerner og deres adfærd! Hvad driver passion? Hvad skaber mod? Og hvornår og hvordan er man en god leder, der inspirerer og løfter andre?

Der findes ikke noget så interessant som det, der sker mellem mennesker – og heldigvis er det både min passion og mit arbejde at sætte det i spil og få ting til at ske. Sammen med de passionerede mennesker, der vil have det til at ske – The Leaders.

Så denne blog er dedikeret til jer, som deler min passion, og gerne vil inspirere og inspireres. Jeg håber, du har lyst at være med. Og dele dine egne oplevelser og overvejelser, når du læser mine blogs.

Vores fortid og erfaringer er med til at skabe os – så her er et par af mine:

  • Jeg er certificeret stresskonsulent, og startede uddannelserne ”Trivselsleder” og ”Certificeret Trivselskonsulent” op før Center for Stress og Trivsel overhovedet kom til at hedde ”og Trivsel”. At være “før min tid” er noget, jeg har lært at leve med – men det giver gode snakke med de ledere og virksomheder, jeg arbejder med og for
  • Jeg har været privat jobkonsulent og har kæmpet hårdt for lediges rettigheder til at blive behandlet ordentligt af systemet – men også været en af dem, der kendte systemet bedre end sagsbehandlerne, så jeg kunne være mine kursisters ”mand”. Læring: Der er aldrig noget, der kan forsvares med ”systemer”. Det handler altid om mennesker.
  • Jeg har også selv prøvet at blive fyret – pga samarbejdsvanskeligheder. Fordi jeg valgte at udfordre en narcissistisk leders dispositioner. Det lærte mig en hel del om nogle menneskers evne til at påvirke andre. Forstærket af mine erfaringer som rådgiver er jeg på vej med en bog om narcissisme på jobbet.
  • Jeg ELSKER at lære nyt, og er altid ude på kanten for at studere, hvad det nye sort bliver i virksomhederne. Og hvad det betyder for dig som leder, når du skal være et fyrtårn i din virksomhed. Det deler jeg her på bloggen.
  • Jeg blev certificeret Scrum Master i 2014, fordi det agile skift var på vej til at blive det nye sort. Ikke fordi IT-udvikling interesserer mig, men fordi al udvikling bør tage udgangspunkt på i et samarbejde mellem mennesker og en klar definition af opgaven og målet. Jeg vidste, at Scrum Masteren ville blive bindeleddet mellem teamet og ledelsens evne til selv at blive agile – og at det ville blive en Sisyfos-opgave. Men det er vigtigt.
  • I 2002 blev jeg certificeret latterinstruktør og terapeut, da latterbølgen ramte Danmark. Ja, det var bare for sjov – men også dybt alvorligt. For jeg fået så meget viden om sammenhængen mellem sind og krop. At instruere 4000 mennesker på Rådhuspladsen i at le var en kæmpe oplevelse 😀
  • Jeg var med til at starte ledernetværk for Lederne(s Hovedorganisation), og har været inputsgiver deres Facilitatoruddannelse. I AddLeadership-lederudviklingsnetværket sætter vi fokus på fremtidens ledelse.