Projekbeskrivelse

Get people, who fit your Future, not your History

Skab jeres nutid ud fra et tydeligt billede af fremtiden

Jeg samarbejder med ledere, der har ambitioner, passion, og vilje til at skabe resultater i samarbejdet med andre.

Det har jeg gjort i snart 20 år – skal jeg fortsætte sammen med dig?

Når vi mestrer at magien i at samle ledere og medarbejdere i en fælles mission om at gå fra nutiden til nytiden, kommer business og bundlinje helt af sig selv.

Jeg er HR Business Mentor for dig, der er direktør i en mindre virksomhed uden en HR-funktion, og mangler en sparringpartner til at udvikle jer alle.

For dig, der er HR-chef i en større virksomhed, og mangler en til det, du ikke selv har tid til at samle viden eller inspiration om, når du skal udvikle organisationen, er jeg HR Business Inspirator.

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan skabe jeres rejse mod fremtiden.

Inspiration og viden udefra er nødvendig

Tilknyt en HR Business Mentor til at drive et kortvarigt projekt, eller bistå i de strategiske udviklingsprocesser over en længere periode

Er du HR-chef, kan du bruge mig til sparring om udvikling af ledergruppen, strategisk kompetenceudvikling eller uddannelse og træning af ledere, eller som en tilknyttet udførende ressource.

“Det bløde” er en god forretning

Er du direktør, kan du bruge mig som inspirator og facilitator til udvikling af jeres ledere og organisationen – indtil I bliver store nok til at ansætte en fuldtids HR-chef.

Behovet for HR opstår ikke først, når der er et vist antal medarbejdere i virksomheden – det er der hele tiden. Uanset jeres størrelse har I behov for at spotte og tilføre ressourcer til virksomheden i forhold til de forretningsmæssige mål og strategien. En ekstern kompetence kan være den fleksible løsning for jer, der ikke har en fuldtids HR-chef.

“Udviklingsprocessen sammen med Tanja har givet os en langt mere effektiv og målrettet fælles virksomhed.

Vi er blevet flere medarbejdere, og vores bundlinje bliver bedre og bedre. Vi har nu et overskud, som vi er stolte af. Og år for år er vi blevet endnu bedre og mere stolte.

Selv om det er os selv, der laver arbejdet i hverdagen, så kan vi ubetinget sige, at alt dette ikke var sket uden samarbejdet med Tanja. Og heldigvis er det ikke slut endnu”.

Anne Jensen, administrationschef, PMH Systems A/S

Hvad er must-haves for jer i fremtiden?

Lad mig give dig et par bud!

Ring 2530 2808 eller skriv til mig.

ADD•CONTACT

Få Brainpower til at se fremtiden

En HR Business Mentor bistår jer i at visualisere at gå fra dér, hvor I er nu, til steder I slet ikke har tænkt endnu

Ofte er det nødvendigt at udfordre gamle vaner, nytænke rutiner, og vurdere, hvilke af jeres processer, der skal parkeres i historiebogen, og hvilke der skal til for at skrive ny historie.

I udmøntningen kan HR Business Mentoren træne jer i kommunikation og adfærd, så I bliver oplevet som kulturbærere og bannerførere for forandringen.

Få jeres strategi og drømme til at leve.

Hvad gør jeres virksomhed relevant i fremtiden?

HVIS I SÅ JER SELV MED DE VILDESTE MULIGHEDERS ØJNE, HVAD VILLE I SÅ FÅ ØJE PÅ??

INTET ER ENDNU SKET VED AT TÆNKE PÅ DET. MEN DET STARTER ALTID DÉR!


Book en session, hvor vi går på jagt efter guldet.


2530 2808

[email protected] 

Yes! Lad os høre dit bud på fremtiden for os