Projekbeskrivelse

Er I fyrtårns-potentiale?

Jeg løfter jeres visionære mål som team,

udfordrer jeres commitment til hinanden,

og puster til de nødvendige udviklingskonflikter.

Det er dét, et ægte A-team af ledere bliver skabt af.

ADD•CONTACT

Modsætninger og konflikt er roden til alt godt

Vi skaber IKKE bedre resultater ved at fylde vores teams og virksomheder med mennesker, der ligner hinanden! Det virker bare som en god idé.

Stærke teams hylder forskellighederne, og viser hver dag villighed til at spille hinanden stærke i samarbejdet, så alle præsterer deres bedste og mærker succes.

Stærke teambuddies tør fortælle hinanden, hvad der får dem til at præstere bedst og værst. Og hvordan de skal spilles op til, så de levere deres bedste.

Stærke teams forventer det bedste af hinanden, stiller (store) krav til hinanden – og holder hinanden ansvarlige. Peer pressure og selvjustits er ufravigelige elementer i det stærke team.

Stærke teams forstår nødvendigheden af konflikt som vejen til udvikling og et stærkere sammenhold.

Hvad er jeres berettigelse som lederteam?

Det unikke lederteam opstår af lige dele udsyn og vilje til ærlig, intens samskabelse

Stærke lederteams forstår kraften i visionen. De sætter visionære mål for lederteamet, og de sikrer kendte forventninger og konsekvenser til og for hinanden.

Stærke lederteams bruger styrken i menneskers forskellighed. De forstår nødvendigheden af konflikt som vejen til udvikling og et stærkere sammenhold.

Stærke lederteams spiller hinanden stærke. De ved, hvorfor de er med på holdet. Og de går efter bolden, og bruger hele spillebanen og alles talenter for at opnå teamets resultat.

Stærke lederteams stiller (store) krav til hinanden – og holder hinanden ansvarligePeer pressure og selvjustits er ufravigelige elementer i det stærke team.

“Men vi gør det faktisk godt nu. Siger du, at det kan blive meget bedre?”

Ja, det er min påstand. 

Men udfordr mig gerne.

Lad mig høre, hvad I gør nu.

Så tager vi en snak om, hvad I ikke har tænkt på – endnu.

ADD•CONTACT