Projekbeskrivelse

Modsætninger og konflikt er roden til alt godt

TEAMPOWER: Den magiske ingrediens i jeres fællesskabelse

Vi skaber IKKE bedre resultater ved at fylde vores teams og virksomheder med mennesker, der ligner hinanden! Det virker bare som en god idé.

Stræben efter homogenitet giver altid problemer med at skabe resultater på den lange bane. I skal være kloge nok til at vide det!

Stærke teams hylder forskellighederne, og viser hver dag villighed til at spille hinanden stærke i samarbejdet, så alle præsterer deres bedste og mærker succes.

Stærke teambuddies tør fortælle hinanden, hvad der får dem til at præstere bedst og værst. Og hvordan de skal spilles op til, så de levere deres bedste.

Stærke teams forventer det bedste af hinanden, stiller (store) krav til hinanden – og holder hinanden ansvarlige. Peer pressure og selvjustits er ufravigelige elementer i det stærke team.

Stærke teams forstår nødvendigheden af konflikt som vejen til udvikling og et stærkere sammenhold.

Hvad er jeres unikke berettigelse som lederteam?

Det unikke lederteam opstår af lige dele udsyn og vilje til ærlig, intens samskabelse

Stærke lederteams forstår drivkraften. At passionen for at lede er fundamentet for et stærkt lederteam.

Stærke lederteams forstår kraften i visionen. De sætter visionære mål for lederteamet, og de sikrer kendte forventninger og konsekvenser.

Stærke lederteams bruger styrken i menneskers forskellighed. De forstår nødvendigheden af konflikt som vejen til udvikling og et stærkere sammenhold.

Stærke lederteams spiller hinanden stærke. De ved, hvorfor de er med på holdet. Og de kender deres medarbejdere på samme måde.

Stærke lederteams går efter bolden, og bruger hele spillebanen og alle talenter for at opnå teamets resultat.

Stærke lederteams stiller (store) krav til hinanden – og holder hinanden ansvarligePeer pressure og selvjustits er ufravigelige elementer i det stærke team.

Er I fyrtårns-potentiale?

Jeg løfter jeres visionære mål som lederteam, udfordrer jeres commitment, og puster til de nødvendige udviklingskonflikter, som gør jer til fyrtårne og visionsformidlere i virksomheden.

ADD•CONTACT

“Men vi gør det faktisk godt nu.

Siger du, at det kan blive bedre?”

Ja, det er min påstand. Men udfordr mig gerne.

Lad mig høre, hvad I gør, så tager vi en snak om, hvad I ikke har tænkt på – endnu.

ADD•CONTACT

Teamægteskaber kan være indgået i Helvede

Du har aldrig hørt om den, men en Team-ægtepagt er en god investering

“Når mennesker mødes, opstår sød musik” – eller også opstår der uenighed. Diskussioner. Konflikt. Manglende løsninger og resultater. Opløsning.

En god idé er at starte med en Team-ægtepagt.

At undgå mangfoldighed = enfoldighed. Mennesker SKAL være forskellige!

Forskellighed giver konflikter – og de fleste kan ikke lide det. Og prøver af al magt at undgå det. Desværre misser I så det potentiale for udvikling, som enhver god konflikt giver.

At mestre den konstruktive konflikt giver TEAMPOWER!