Projekbeskrivelse

Jeg er vild med mennesker! De er fantastiske, uovertruffent interessante og uforståelige, og det pirrer mit nysgerrige sind konstant! Jeg MÅ vide mere!

Derfor er mit liv, i alle forhold, et baggrundsstudie for det, jeg laver i min virksomhed.


AddRelations historie

Igennem de sidste 20 år har jeg arbejdet som HR-chef, konsulent, coach, underviser og foredragsholder. Såvel i store internationale virksomheder som i små nystartede konsulentfirmaer, og både på direktionsgangen og “på gulvet”.

I 2002 valgte jeg at starte mit eget konsulentfirma, hvor fokus lå på rådgivning af virksomheder og privatpersoner i stressforebyggelse og opbygning af balance og glæde. Det udviklede sig i løbet af nogle år til, ud over rådgivning, også at omfatte uddannelse af ledere, sikkerheds- og tillidsrepræsentanter og medarbejdere i forhold til at skabe psykiske arbejdsmiljøer med højt til loftet og stor trivsel. Sideløbende med dette fungerede jeg som sparringpartner, coach og rådgiver for ledere og ledelsesgrupper i virksomheder, private såvel som offentlige.

Jeg udviklede et særligt coachingforløb til stressramte medarbejdere, hvor vi i gennemsnit brugte fem sessioner på at give dem viden om baggrunden for deres stress og handlekraften tilbage, så de var klædt på til tilbagevenden til arbejdet (- eller til at tage konsekvensen og søge væk). Stress er kompleks, men dybest set handler det altid om, at du er gået på kompromis med dine værdier. Når disse er afklaret, har personen fået udgangspunktet for at tage kontrollen tilbage og vælge de rigtige handlinger for at gøre det, der styrker ham eller hende. Elementært, kære Watson!


Når virksomheden udvikler sig

Jo mere, jeg blev involveret i at arbejde med ledere om stress, desto mere klart blev det, at det ikke gav mening at betragte stress som et selvstændigt tema i virksomheden – vi var nødt til at kigge på hele arbejdskulturen i virksomheden.

I 2010 valgte jeg derfor at gå all in på at uddanne og rådgive ledere og ledergrupper i at udvikle deres virksomheder med fokus på kulturen. Jeg tog derfor konsekvensen og ændrede mit firmanavn til AddRelation, og indgik længerevarende samarbejder med mine kunder om udviklingsforløb, sideløbende med sparring og rådgivning af ledere.


Min uddannelsesmæssige baggrund

Jeg har altid interesseret sig for den dynamik, der er i personlig udvikling og forandring, og ud over konstant at have næsen i de nyeste bøger og den nye forskning på området, har jeg uddannet mig løbende inden for området. Bl.a. kan nævnes:

  • Uddannelse i Human Resource Development

  • Kommunikationsuddannelser i bl.a. Appreciative Inquiry (AI), NeuroLingvistisk Psykologi (NLP), Ikke-Voldelig Kommunikation (girafsprog)

  • Profilværktøjer som JTI, Belbins Teamroller, PI_Predictive Index og Enneagrammet

  • Certificeret stresskonsulent & Business Coach

  • Certificeret SCRUM Master

  • Efteruddannelse inden for coaching, positiv psykologi, meditation, hjerneforskning og personlig udvikling

  • Certificeret latterinstruktør


Lidt mere om mig

• Medlem af netværket LederKvinder
• Netværksleder for udviklingsnetværket K*Vinder
• Facilitator for ledernetværket AddLeadership
• Powerspeaker ved HR-dagen på Teknologisk Institut
• Bedst ratede speaker på Ledernes Netværksdag
• Nomineret til IVÆKST-prisen som Årets Kvindelige Iværksætter 2009
• Nomineret til Årets Iværksætter 2008 i Erhvervssamarbejdet Sjælland


Og det løse 🙂

Jeg har et skønt liv, hvor jeg hver dag påskønner at være blevet ældre, klogere og mere erfaren. Vejen til tilfredshed er at gøre både det nødvendige og det sjove – og det fede er, hvis det er begge dele! 🙂

Jeg har altid gang i mindst 3 bøger, og det er som oftest fagbøger. Jeg er umættelig i min søgen efter mere viden – elsker at blive klogere, og have mere viden at dele med mine kunder – og døgnet er alt, alt for kort!

Jeg elsker også fest i gaden, og sætter gerne gang i den selv – men det skal helst også indeholde en mulighed for at lære hinanden lidt bedre at kende. Fx. kan jeg anbefale temafester, hvor man skal komme klædt ud som sin fritidsinteresse :-). Sidst var jeg klædt ud som en hjerne – hvordan skulle jeg ellers vise, hvad min passion er?

Jeg har været gift i 20 år, men er det ikke mere. Har sat to unger i verden, som nyligt er nået ud på den anden side af teenagetidens mørke tåger, og har vist sig at blive to smukke, unge, kloge mennesker, som jeg er uendeligt stolt af. Klapper mig selv lidt på skulderen over det 🙂

Jeg er stadig nyforelsket i min kæreste gennem adskillige år, er nyslået foodie og elsker ture, hvor der er plads til kultur, natur og mad.

Jeg udfordrer gerne mig selv på Yesman-måden, for at holde sindet frisk, blive klogere og få udfordret mine fordomme.

Og så prøver jeg at være god mod mennesker og dyr, og opretholde et ungt og positivt sind 🙂