Projekbeskrivelse

Kend dine styrker. Og dine kollegers.

Og spil så hinanden stærke!

Det er udgangspunktet i alt, hvad jeg træner hos mine kunder


Når du bidrager til det fælles resultat med udgangspunkt i dine styrker og talenter, så bliver effekten mangedoblet. Det samme gælder, når du får dine kolleger og medarbejdere til at blomstre i deres styrker. Der sker noget forunderligt og meget stort i de teams, der arbejder med deres styrker.

Det er ikke bare noget, jeg siger. Det er noget mine kunder siger 🙂

Jeg taler ikke om personlighedstest og persontyper. Jeg taler om adfærd. Den adfærd, du bidrager med i samarbejdet med dine kolleger, når I skal løse en opgave sammen. Det er nemlig det interessante! Ikke hvem du ER, men hvad du GØR. Og hvad dit team tænker om det.

Adfærd er også en del nemmere at tale om end personlighed – for hey, din adfærd er jo bare en lille del af dig. Som du kan tilpasse, hvis du vil. Det er lidt sværere, når vi taler om personlighed, der skal vi arbejde terapeutisk, i flere år – og det er slet ikke AddRelations metier. Vi taler om dét, der bidrager til teamets arbejde her og nu, og som vi kan skrue op og ned for efter behov.

Sæt jeres TeamStyrkeroller i spil!

Jeg bruger Belbins TeamStyrkeroller, når jeg arbejder sammen med jer om at gøre jeres team stærkt og højtydende. Det er et af de mest gennemprøvede og valide profilværktøjer, der findes. Og så har det den spændende fordel, at det er let at forstå, og både sjovt og let at arbejde med.

Dit liv bliver aldrig det samme, når du begynder at tænke i teamstyrkeroller – for du kan genkende dem, når du ser dem, og bruge det i dit samarbejde med andre fra dag 1. Og det er her, lyset begynder at skinne i øjnene – for så sker der forandringer og udvikling i samarbejdet!

Sparring, rådgivning og træning

Mine 20 års erfaring inden for HR- og lederrådgivning er koncentreret om at give dig:

  • Sparring, Coaching & Træning for dig, der er leder. Vi finder løsninger og skaber konkrete handlingsplaner på specifikke ledelsesmæssige udfordringer

  • Rådgivning, Udvikling & Træning for dig, der er leder, eller jer, der er en ledergruppe. Vi laver en fælles masterplan for den forandring, du/I ønsker i din virksomhed, ledelsesgruppe eller afdeling

  • Rekruttering for dig, der ikke rekrutterer så meget – og gerne vil blive bedre til det. Jeg er med på sidelinjen igennem hele rekrutteringen og lærer dig de gode spørgsmål og opmærksomhedspunkter i processen

  • Facilitering & Træning udviklingsforløb for lederteams og medarbejderteams. Alle kompetencer, personlige såvel som faglige, kræver opmærksom og gentagen træning for at blive integreret som ny og bedre adfærd. I får en personlig træner hele vejen, så I får værktøjer og input til reflektion – og øver, evaluerer, korrigerer og når i mål.

Ledernetværk

  • ”AddLeadership” – Intensivt sparrings- og udviklingsnetværk for ledere, der ønsker en netværksgruppe uden en masse foredrag og networking, men med fokus på personlig sparring og udvikling af sig selv og lederrollen.

Specielle know-how-områder

  • Resultater via relationer (hvordan du opnår det via ændring i dit fokus, din kommunikation, taktik og adfærd)

  • Udvikling af stærke og højtydende agile teams og ledere, når I vælger at gå SAFe eller Scrum

  • Ejerledede virksomheder (at skabe et ærligt og effektivt samarbejde i et følelsesladet familiefelt. Også i forbindelse med generationsskifte)

  • Narcissister og psykopater på jobbet (og hvordan vi kommer af med dem)

  • Arbejdsglæde og arbejdsnærvær for introverte og ekstroverte

Hvad har I brug for, så I kan skubbe jer selv frem mod højere mål?

Lad os tage en snak om, hvordan I skaber stærke medarbejdere og ledere, der performer godt - hver gang

Jeg har arbejdet med ledere og teams i 20 år. Lad mig dele din erfaring med dig

Kontakt mig på tanja@addrelation.dk eller ring 4691 8998