Projekbeskrivelse

Godt samarbejde kommer ikke af sig selv

– heller ikke, når vi sætter gode mennesker sammen

Det skal vores forskelligheder i personlighed, holdninger, arbejdskultur, baggrund og adfærd nok sørge for. 

Det kræver viden, fokus og vilje at sætte det bedste team til opgaven, og skabe de bedste resultater i det arbejdsmæssige fællesskab.


Er det modsatte af “mangfoldighed” enfoldighed?

Vi hører meget om “mangfoldighed” og “rummelighed” og “forskellighed som en styrke” som værdier i virksomhederne. Men ofte er det kun fluffy buzzwords, for når vi spørger, så opleves forskellighederne i hverdagen mere som irritationsmomenter end en hjælp til at skabe bedre resultater sammen.

Derfor starter vi altid med at skabe forståelse for denne ene ting:

”The people you like the least
are the people you need the most!”

Mennesker ER og SKAL VÆRE forskellige! De tænker forskelligt, de motiveres af noget forskelligt, de arbejder forskelligt – og de ønsker noget forskelligt af deres arbejdsliv og kolleger.

Deri ligger et indbygget potentiale for konflikt, javist – sådan er det at være forskellige. Men også for utroligt gode og store resultater, når vi kan forstå og synliggøre styrken i forskellighederne og kanalisere det ind i det fælles mål. Det giver succes. – Og følelsen af succes har det altså med at avle succes!

Der er ingen udvikling i ensartethed

Vi skaber IKKE bedre resultater og færre konflikter ved at fylde vores teams og virksomheder med mennesker, der ligner hinanden! Det virker bare som en god idé.

På den lange bane vil der i homogene teams altid opstå problemer med at skabe de ønskede resultater. Fordi teamet uvægerligt vil mangle styrkerne fra dem, der er forskellige fra dem selv. Det er ved forenede styrker, vi skaber de bedste resultater, de bedste virksomheder, og de største succesoplevelser.

Lad os tage en snak, så I bevidst kan sætte jeres styrker i spil. Ring på 4691 8998 eller skriv til tanja@addrelation.dk

GØR JERES TEAMS I STAND TIL AT SPILLE HINANDEN STÆRKE

Lær dem om styrken i forskelligheder og skab større resultater!

Lad os tage en snak, så I bevidst kan sætte jeres styrker i spil!

Ring på 4691 8998 eller skriv til tanja@addrelation.dk