Projekbeskrivelse

Når vi får lov at gøre det, vi er bedst til, bliver vi arbejdsglade og robuste

Når vi får lov at arbejde i vores naturlige styrkeroller, føler vi os kompetente og overskudsagtige i forhold til kollegerne og virksomheden, og henter energi og arbejdsglæde i jobbet. Det bliver en positiv spiral.

Det er ikke for at være happy-go-lucking, at jeg arbejder med positiv psykologi – det er en ren og skær effektivitetsbetragtning! Metoder, der fokuserer på den styrkebaserede tilgang til samarbejde, er de bedste til at skabe et arbejdsmiljø, hvor medarbejdere og ledere oplever et stort og positivt løft i humøret, energien og engagementet – samt færre konflikter og mindre stress og fravær. Og vi ved godt, hvad dét fører med sig – større effektivitet, kvalitet og resultater 🙂

Det virker hver gang!

Skab en fornyet energi og motivation hos medarbejderne – ved at fokusere på jeres styrker i samarbejdet, og ved at I stiller nogle andre spørgsmål til hinanden end dem I plejer.

Det påvirker effektivitet, produktivitet og humøret i positiv retning. Og modvirker konflikter, stress og dårligt arbejdsmiljø.

Ved at ændre vores fokus fra problemer og begrænsninger til muligheder og styrker, giver vi hinanden mulighed for at realisere drømmen om at have den bedste arbejdsplads i verden. I fællesskab.

Kender du ikke fordelene ved den styrkefokuserede tilgang?

Lad mig give dig en introduktion, ganske gratis

Lad mig introducere jer til, hvad I kan få ud af at fokusere på jeres styrker og samarbejdet, og skab en positiv forskel på din arbejdsplads!

 Ring til 4691 8998 eller skriv til tanja@addrelation.dk