Stærke virksomheder er klar til at sige farvel til fortidens ledelsesfilosofi


Kendetegn for den stærke virksomhed, der er gearet til fremtiden:

  • En stærk virksomhed er en virksomhed, der har styr på sit Why – sin mission, mål og midler.

  • En stærk virksomhed ved, at ingen medarbejder er ligegyldig, og derfor er både relationer og resultater i fokus. Effektivitet og arbejdsglæde skabes ved at skabe mening via fælles formål, fælles mål og fælles forpligtelse over for hinanden. Nærvær i arbejdet, og anerkendelse af forskelligheder og egne og andres styrker og bidrag til fællesskabet driver værket.

  • En stærk virksomhed har ledere, som er gode rollemodeller for medarbejderne, og som ser det som deres største opgave at gøre det muligt for medarbejderne at lykkes i deres job. De reflekterer over og søger feedback på adfærd og resultater, og er hver dag bevidst om at blive lidt bedre. Og gør det samme muligt for sine medarbejdere.

  • En stærk virksomhed tør stå ved, at menneskelighed er omdrejningspunktet – ud af det springer en opmærksomhed på detaljen, på forbedringer, og på at give det lidt ekstra, når det er nødvendigt.

  • En stærk virksomhed lukker sig ikke om sig selv, men søger input, inspiration, viden og sparring fra mennesker uden for virksomheden. De tror på det, de laver, tør stå ved det, de gør, har intet at skjule og er i åben og ærlig dialog med både medarbejderne og omverdenen. De søger professionelle sparringpartnere, i erkendelsen af, at de ikke ved og kan alt. Og de lytter på vandrørene og inddrager medarbejderne i udviklingen.

Hvornår har du sidst haft din virksomhed til eftersyn?

De fleste har blinde vinkler på deres eget potentiale. Få friske øjne på det og en plan for udvikling

Kender du jeres fulde potentiale og udviklingsmuligheder?

Book en times gennemgang af jeres her-og-nu situation sammenholdt med jeres ønsker og lad os finde potentialet.
Mødet er gratis, og inspirationen din – fri til at bruge!
Kontakt Tanja Dinsen på 4691 8998 eller skriv her