LÆR & GIV DET VIDERE! 

“Vi er alle sammen blevet til noget, fordi nogen har hjulpet os på vej – det skal vi give tilbage.”

Lars Kolind

 Jeg har studeret måden, vi virker på over for andre mennesker i 20 år, og underviser ledere i at skabe nye resultater via “personafhængig adfærd”. Det vil sige: Vid, hvem du har med at gøre, og tilpas din adfærd og kommunikation – så får du de resultater, du ønsker.

Jeg er imponeret over, hvor meget vi kan opnå ved at “skabe os bevidst”, og samtidig dybt ydmyg over for den påvirkning, vi kan øve på andre mennesker, når vi kender “grebene” – viden og værktøjer. Det er en balance mellem målstyring og manipulation at kende til mennesker, og derfor er etik, moral og kendskab til egne skyggesider og motiver en del af min undervisning og træning af ledere. 


Jeg elsker at lære nyt, er hele tiden på en rejse i viden og læring – og alt, hvad jeg lærer og ved, ønsker jeg at give videre til mine kunder. Jeg kombinerer viden om mega trends, der definerer fremtidens nødvendige kompetencer, med viden fra en lang række praktiske og psykologiske værktøjer, og giver det videre i de doser, den enkelte leder, ledergruppe eller team har brug.


Hver eneste gang, jeg kan bibringe et menneske noget, som gør en positiv forskel i deres relationer og de resultater, de kan skabe i samværet med andre mennesker, har jeg bidraget til at gøre verden til et lidt bedre sted at være. 

2018-09-09T13:11:18+00:00

Min filosofi

Min filosofi er enkel: Kend styrken i jeres forskelligheder, og brug dem bevidst til at spille hinanden stærke i hverdagens opgaveløsning! Jo bedre du bliver til at give depechen videre på en måde, [...]

2018-09-09T13:19:58+00:00

Vision og Mission

VISION At være kendt for at skabe modige og stærke ledere ved at give dem bevidsthed og kompetencer i EQ og praktisk anvendelig personlighedsbestemt adfærd At sætte relationsbaseret ledelse på dagsordenen i lederudvikling. At [...]